top of page

       Hvem er jeg?

 

Når jeg ikke jobber, skriver artikler eller presenterer på konferanser, er jeg antakelig hjemme, drikker te, leser en bok eller planlegger min neste te-ferie. 

                                         

 

 

 

                                               Stockholm                                                        hjemme                                           London

Interessen for te har vært med meg siden barndommen. Jeg pleide å tilbringe ettermiddagene hos grandtanten min og gjøre lekser, og etter jobben var det alltid en kopp Darjeeling og hjemmebakte kjeks som ventet på meg.

 

Ikke rart at jeg senere skulle overtale mannen min til å åpne en nettbutikk for te!

Det var da Tebasaren ble født, med lokaler godkjente av Mattilsynet i vår ombyggede kjeller i Bergen.

Da jobben førte oss til Trondheim, avviklet vi nettbutikken, men interessen for te har vært like brennende og produktiv i alle år, og Tebasaren er nå blitt en hel webside og blogg!

Her vil jeg dele med deg alt jeg har lært og stadig fortsetter å lære om te. Jeg håper å inspirere og gjøre deg nysgjerrig. 

Te har kommet til Norge for å bli, men i en hovedsakelig kaffedrikkende nasjon er veien til god te lang og krokete. Jeg ønsker å bidra til å spre interesse og kunnskap om te på en profesjonell måte.

 

Jeg innrømmer det - jeg er og alltid vil være en nerdete skrue.

Jeg nøyer meg ikke med overfladisk kunnskap, jeg må nok lære mer uansett hvilket tema jeg beskjeftiger meg med. Jeg blir nok aldri ferdig utlært! Og det synes jeg bare er gøy.

Så når jeg nå inviterer deg inn til Tebasaren, håper jeg samtidig at du vil bidra med din kunnskap og interesse for te. Sammen kan vi legge grunnlaget for en ordentlig te-renessanse i Norge. 

Men du kan også bare kose deg med lesingen her på siden! Ikke glem da å nyte en god kopp te til...

 

 

Hyggelig å bli kjent med deg!

Veruska

4C6C29BA-4CCB-4AA2-A6EC-3EBC174FD194_1_1
6CE12FF7-25CC-4AA0-AA75-10CD1DA4B3B7.jpe
3BE005F0-64F8-4383-BD3B-3823ECBE64FF_1_1
bottom of page